Általános Szerződési Feltételek

Állateledel Centrum Általános Szerződési Feltételei

 

 

Az Általános Szolgáltatási Feltételek („ÁSZF”) tartalmazzák Rodavet Kft. (8000 Székesfehérvár, Kassai u. 38., adószám: 13007306-2-07 ), mint szolgáltató (“Szolgáltató”) által üzemeltetett webáruház használatára vonatkozó általános szerződési feltételeket. Kérjük, hogy csak akkor vegye igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben minden pontjával egyetért, és kötelező érvényűnek tekinti magára nézve. Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, magatartási kódexre nem utal.

 

Szolgáltató adatai

A szolgáltató neve: Rodavet Kft.

A szolgáltató székhelye: H-8000 Székesfehérvár, Kassai u. 38.

A szolgáltató elektronikus levelezési címe: info@allatklinika.hu

Cégjegyzékszáma: 07-09-009299

Adószáma: 13007306-2-07

Nyilvántartásban bejegyző hatóság neve: Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság

Telefonszámai: +36 22/301-800

A szerződés nyelve: magyar

 

Alapvető rendelkezések

1.1. A jelen Szabályzatban nem szabályozott kérdésekre, valamint jelen Szabályzat  értelmezésére a magyar jog az irányadó, különös tekintettel a Polgári Törvénykönyvről szóló 1959. évi IV. törvény („Ptk.”) és az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény vonatkozó rendelkezéseire. A vonatkozó jogszabályok kötelező rendelkezései a felekre külön kikötés nélkül is irányadók.

1.2. Hatály, az ÁSZF módosítása.

1.3. A webshop, mint szerzői jogi mű szerzői jogi védelme, erre figyelemfelhívás.

 

Adatkezelési szabályok

1.4. Webáruházunk adatkezelésről bővebb tájékoztatást talál az Információk  > Adatvédelmi nyilatkozat menüpont alatt.

 

Megvásárolható termékek, szolgáltatások köre

1.5. Termékeinket nem csupán webáruházunkban, hanem személyesen üzletünkben is megvásárolhatják. A személyes vásárlás lehetőségéről kérjen tájékoztatást emailben (info@allatklinika.hu) vagy telefonon (+36 22/301-800)

Termékeink 27%-os Áfát tartalmaznak. A termék nettó árát (Áfa nélküli ár) az ár mellett zárójelben találja meg.

A termékek nem tartalmazzák a szállítási díjat. A szállítási és fizetési módokról bővebb tájékoztatást talál az Információk > Szállítási és fizetési módok menüpont alatt.

Áraink tartalmazzák a csomagolás költségét.

 1.6. A termékek adatlapján megjelenített képek eltérhetnek a valóságostól, bizonyos esetekben illusztrációként szerepelnek.

 

Rendelés menete

1.7.  Csak regisztrált felhasználóink vásárolhatnak webáruházunkban.

Az első vásárlás előtt a Fiók menüpontra kattintva tud regisztrálni. Kérem, adja meg a kért adatokat, majd kattintson a Tovább gombra és már kész is a saját fiókja, ahol láthatja, adatait, vásárlásait, illetve azokat módosíthatja.

A belépést követően válassza ki az Önnek tetsző terméket, majd határozza meg hány darabot szeretne a termékből vásárolni, ha ez meg van kattintson a Kosárba rakom feliratra. Ha szeretne, böngésszen tovább a boltban (böngészés közben megtekintheti az addig kiválasztott termékek összértékét is a Megtekintés feliratra kattintva ahol törölheti a terméket a kosarából vagy módosíthatja a mennyiséget is) vagy kattintson a Pénztár feliratra.

Leellenőrizheti az Ön által megadott szállítási címet, illetve módosíthatja is azt. Ebben a menüpontban válassza ki a szállítási és fizetési módot. Továbbhaladva a megrendelése összegzéséhez ér, ahol kérjük, ellenőrizze le a vásárolt termékeket. A Megrendelem feliratra kattintva el is küldte megrendelését. Ezt követően 48 órán belül (ünnepnapokon és hétvégén ritka esetben 72 óra) felvesszük Önnel a kapcsolatot és értesítjük a szállítás pontos időpontjáról.

1.8. Adatait egyszerűen tudja módosítani. A belépést követően lehetőség nyílik a fiók adatok, a jelszó és a címadatok módosítására.

1.9. A szállítási és fizetési módok részletes leírását a Szállítási és fizetési módok menüpont alatt találja meg.

1.10. A szolgáltató webáruház köteles az igénybe vevő megrendelésének megérkezését

az igénybe vevő felé telefonon vagy elektronikus úton haladéktalanul visszaigazolni. Amennyiben e visszaigazolás az igénybe vevő megrendelésének elküldésétől számított, a szolgáltatás jellegétől függő elvárható határidőn belül, de legkésőbb 48 órán belül az igénybe vevőhöz nem érkezik meg, az igénybe vevő mentesül az ajánlati kötöttség vagy szerződéses kötelezettség alól. Megrendelés és annak visszaigazolása akkor tekintendő a szolgáltatóhoz, illetve az igénybe vevőhöz megérkezettnek, amikor az számára hozzáférhetővé válik. A fenti szabályoktól eltérhetnek a felek, ha ebben megállapodtak.

 

A megrendelések feldolgozása és teljesítése

1.11. A megrendelések feldolgozás minden esetben hétköznap 10 és 18 óra között történik.

1.12. Általános teljesítési határidő, a visszaigazolástól számított 7 munkanapon belül. Ha Szolgáltató és Felhasználó a teljesítés időpontjában nem állapodtak meg, Szolgáltató Felhasználó felszólításában meghatározott időpontban vagy időn belül, felszólítás hiányában legkésőbb a megrendelésnek Szolgáltatóhoz való megérkezésétől számított harminc napon belül köteles a szerződés szerinti teljesítésre.

1.13. Ha Szolgáltató a szerződésben vállalt kötelezettségét azért nem teljesíti, mert a szerződésben meghatározott termék nem áll rendelkezésére, köteles erről Felhasználót haladéktalanul tájékoztatni, valamint Felhasználó által fizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb harminc napon belül visszatéríteni. E kötelezettség teljesítése Szolgáltatót nem mentesíti szerződésszegése egyéb következményei alól.

 

Elállás joga

1.14. A távollevők között kötött szerződésekről szóló, 17/1999. (II.5.) Kormányrendelet szabályozása értelmében Felhasználó a megrendelt termék kézhez vételétől számított 8 munkanapon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől, visszaküldheti a megrendelt terméket.

1.15. Amennyiben élni szeretne elállási jogával úgy kérem, vegye fel velünk a kapcsolatot a következő elérhetőségek egyikén. Tel: 22-301/800, Fax: 22/301-800; Email cím: info@allatklinika.hu

 

Garancia, jótállás, szavatossági idő

1.16. Szavatossági idő – állateledel, gyógyszer, kiegészítő termék esetén- az adott terméken a gyártó által feltüntetett lejárati idő.

1.17. A Fit Fur Life termékekre cégünk az alábbiak szerint vállal garanciát:

  • 1 év garancia vonatkozik: motor, váz

  • Fél év garancia vonatkozik: minden alkatrészre (kivéve: motor, váz)

Kérjük, a garanciális időtartam alatt a számlát őrizze meg, a garanciális szolgáltatások csak a számlával és a garancialevéllel együttesen érvényesíthetők.
A garanciális időtartam alatt a termékek gyártási hibájából eredő problémákat tudjuk kezelni. A termékeket az igazoltan gyártási hibából eredő sérülés, hiba esetén a garancia időtartama alatt cégünk díjmentesen kicseréli. A nem rendeltetésszerű használat következtében bekövetkező hibák esetén garanciát vállalni nem tudunk.

 

Panaszkezelés

1.18. Panaszát a következő  elérhetőségeinken fogadjuk: Tel: 22/301-800, Fax: 22/301-800, Email cím: info@allatklinika.hu, levelezési cím: 8000 Székesfehérvár, Kassai u. 38.

 

Vegyes rendelkezések

1.19. A Szolgáltató és Felhasználó vitás ügyeiket békés úton próbálják rendezni. Felhasználó és a Szolgáltató a jelen Szabályzat hatálya alá tartozó, megegyezéssel 30 (harminc) naptári nap alatt nem rendezhető esetleges jogvitákra nézve kikötik a Pesti Központi Kerületi Bíróság, illetve a hatásköri szabályok figyelembe vételével a Fővárosi Törvényszék kizárólagos illetékességét.

 

Székesfehérvár, 2012.07.31.

 

FONTOS!
 
A következő árak és feltételek kizárólag Magyarország közigazgatási határain belül érvényesek! Amennyiben Ön külföldre szeretné kérni a csomagját, feltétlenül vegye fel velünk a kapcsolatot a megrendelés előtt! A csomagok utánvétes szállítása is csak Magyarország határain belül lehetséges. Külföldi megrendelőink csak a bankkártyás vagy az átutalásos fizetési módot választhatják.

A termékek árai esetlegesen változhatnak amennyiben nem raktáron lévő áruról van szó, és a beszállítóink más áron hozzák az adott terméket, mint korábban. Ezért kérjük minden esetben tájékozódjanak a vásárlás előtt. Amennyiben a megrendelt termék ára magasabb a megjelenített árnál, akkor természetesen a vevővel telefonon egyeztetünk, és amennyiben a magasabb áron nem kéri a terméket, akkor töröljük megrendelését!

Névnapok

Ma 2019. március 20., Klaudia napja van.

Kedves Klaudia,
Boldog Névnapot Kíván az Állateledel Centrum Csapata! laugh

Holnap Benedek napja lesz.

Bayer banner