Farm Food Bone fogtisztító 15-16"

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
6.200 Ft (4.882 Ft + ÁFA)
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó: Farm Food
Cikkszám: 1111197

Leírás és Paraméterek

Miért a Rawhide® fogtisztító a legjobb?

A kutyákat természetük rágásra ösztönzi. Ez az egyedüli lehetőség fogazatuk folyamatos tisztántartására. A farkasok és más ragadozók a zsákmányállat bőrét és ínszalagjait is megrágják. Ennek a puha, mégis rugalmas anyag rágásának köszönhetik tiszta és ellenálló fogazatukat, ínyüket. Kedvencünknek ezért a legjobb választás a Rawhide® fogtisztító. 

 Miből készül a Rawhide® fogtisztító?

A Rawhide® fogtisztító a szarvasmarha bőr alatti kötőszövetéből, az irhából készül. Az irha igen kemény és tartós. A hófehér Rawhide® fogtisztító Brazíliai húsmarhák bőrének feldolgozásával készül.

Az a kölyökkutya amelyik a Rawhide® fogtisztítóval kezdi megtanulni a rágás mikéntjét, természetes módon élheti ki rágóösztöneit (a cipők és bútorzat tönkretétele nélkül). Kedvence egészséges szájüreggel és fogazattal fogja megjutalmazni. Idősebb kutyánál a már kialakult fogkövességet először el kel távolíttatni állatorvossal!

 

FARM FOOD RAWH IDE® :

·        100%-ban emészthető

·        100%-ban káros anyagtól mentes

·        100%-ban szagtalan

·        100%-ban gluténmentes

·        100%-ban allergénmentes

·        100%-ban húsmarha irhaszövetből van.

 

 Állatorvosi rendelőkben évek óta a leggyakrabban előforduló problémák a bőr- és a fogászati megbetegedések. Az utóbbi időben a fogászati kezelések száma látványosan emelkedik. Ez leginkább a gyakran kialakuló fogkövesség miatt van. Fogínygyulladást, fogínysorvadást, súlyos esetben fogmeder-gyulladást, sőt esetenként a fogak elvesztését is okozhatja.

Ezen fogászati problémák növekedése miatt szükséges elkezdeni egy hatásos, többfunkciós kezelést.

 FARM FOOD RAWHIDE®: "az ízletes fogkefe "!

A termék többféle módon is segít a probléma megoldásában. A RAWHIDE® fogtisztító kemény és teljesen emészthető.  Amikor a RAWHIDE® fogtisztítót rágni kezdi az eb, nedvességtartalma megnövekszik, és kollagén szabadul fel. A kollagén bontja a foglepedéket, ugyanakkor a rágás mechanikusan is tisztítja a fogazatot, ami makulátlan állapotot hoz létre. Emiatt hívják a RAWHIDE® fogtisztítót "az ízletes fogkefének "!

A FarmFood Rawhide® fogtisztító könnyű, egészséges és ízletes módja a kutya fogazatának tisztántartására és ápolására, amellyel megelőzheti a fogkövességet. A RAWHIDE® fogtisztító különböző méretben és formában kapható. Bizonyosodjon meg arról, hogy a fogtisztító megfeleljen kutyája méretének és az állkapocs erősségének.

 

(csomag súlya: 900 gr)

Méret 38-40,5 cm, 700 g
Testméret nagy testű
Életkor kölyök, fiatal, felnőtt, idős

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!