Canikur Pro paszta 30ml

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
5.700 Ft (4.488 Ft + ÁFA)
Elérhetőség: Előrendelhető
Cikkszám: 987654

Leírás és Paraméterek

Ízesített, probiotikumot, prebiotikumot és montmorrillonitot tartalmazó paszta kutyák bélflórájának megújítására és a bélflóra egyensúlyának fenntartására.

A készítmény leírása:
A Canikur® Pro kutyák bélflórájának megújítására és a bélflóra egyensúlyának fenntartására kifejlesztett, három az egyben hatású, probiotikumot, prebiotikumot és egy speciális orvosi agyagot, montmorrilonitot tartalmazó, ízesített paszta.

Összetétel:
A Canikur® Pro paszta szójaolajat, inaktivált élesztőt, hidrolizált növényi fehérjét, szőlőcukrot, sót, montmorrilonitot illetve mesterséges és természet azonos hús ízű aromát tartalmaz. Probiotikumként Enterococcus faecium (NCIMB 10415)E1707 törzsét 5x1011 CFU/kg mennyiségben, prebiotikumként Bio-Mos®-C-t tartalmaz.

Hatásmechanizmus:
Az Enterococcus faecium, mint a bél szempontjából fontos és meghatározó mikroorganizmus csökkenti a kórokozó baktériumok és vírusok számát a bélben, fokozza a kórokozó mikroorganizmusokkal szembeni ellenállóképességet és kedvező feltételeket teremt a bélflóra egyéb hasznos tagjainak a működéséhez. Jótékonyan támogatja az általános immunrendszert a bél helyi immunválasz-reakcióinak serkentésével. A Bio-Mos®-C, mint prebiotikum fokozza a kedvező hatású bélbaktériumok szaporodását és egyidejűleg csökkenti a kutya bélcsatornájában lévő kórokozó mikroorganizmusok számát és megakadályozza azok megtapadását a bélnyálkahártyán. A probiotikum és prebiotikum kedvező hatásaként stabilizálódó bélflórának köszönhetően csökken a hasmenéses megbetegedések súlyossága és időtartama, illetve csökken az antibiotikumos kezelések okozta gastrointestinalis mellékhatások gyakorisága. A sajátos jellegű, szivacsos szerkezetű montmorrilonit hatalmas felületének köszönhetően képes megkötni a baktérium-toxinokat, vírusokat és egyéb természetidegen anyagokat.

Adagolás és alkalmazás:
Felhasználási javaslat:
Megelőzésre: a bélflóra egyensúlyának fenntartására illetve a kölyökkutya egészséges bélflórájának kialakítására.
Tápváltás, állatorvosi kezelés, utazás, verseny, kiállítás: a stresszállapotot megelőző naptól a megszűnését követő napig.
Kölyökkutya egészséges bélflórájának kialakítására: a választást követő 2-4 hétig.
Kiegészítő terápiaként: a bélflóra helyreállítására.
Hasmenés: a tünetek megszűnéséig.
Antibiotikus kezelés okozta diszbiózis: az antibiotkius kezelés alatt és utána 7 napig*
Általános terápia.
A bélflóra egyensúlyának helyreállítása antibiotikummal történt kezelést követően: az antibiotikus kezelés alatt és utána 7 napig*
Az immunrendszer támogatása sebészeti beavatkozást követően: 3-5 napig.
*Antibiotikus kezelés alatt a maximális hatás elérése érdekében nem ajánlott a Canikur® Pro-t az antibiotikummal egyidejűleg beadni.

Adagolás:
Az adagolófecskendő gyűrűjét fordítsuk a kívánt mennyiség jelzéséig, majd adjuk a Canikur® Pro pasztát közvetlenül az állat szájába vagy tegyük az etetőtálba, illetve keverjük táplálékba az alábbi mennyiségben:
<10 kg: 2x2 ml/nap
11-25 kg: 2x4 ml/nap
26-40 kg: 2x6 ml/nap
>40 kg: 2x8 ml/nap

Beltartalmi adatok: nyersfehérje 8,8%, nyersrost 1,0%, oldhatatlan hamu sósavban 22,4%, enterococcus faecium 5x10 cfu/kg, nyersolajok és zsírok 45,0%, nyershamu 29,2%

Figyelmeztetés:
A Canikur® Pro önmagában nem alkalmas a hasmenés miatt kiszáradt állat kezelésére. Alkalmazásával kapcsolatban kérjük ki állatorvos tanácsát és mindig tartsuk be utasításait.
 

(csomag súlya: 105 gr)
 

Kiszerelés 30 ml

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!